Bovenstaande Fiat 500X is uitgevoerd met een 1.4 Multi-Air benzine, 4-cilinder motor, die een vermogen levert van 140 pk. De 500X beschikt over 3 verschillende rijmodus bestaande uit sport, normal en all-weather. Door gebruik van de sportmodus wordt gas-respons beter en accelereert de auto sneller, de all-weather functie zorgt voor meer tractie en kracht tijdens slechte weersomstandigheden. Deze Fiat 500X is van alle gemakken voorzien denkend aan elektrische ramen en spiegels, keyless go, bochtverlichting, virtuele cockpit met verschillende modussen (waaronder tempomaat, G-krachten, voertuiginformatie, turbometer en navigatie), lane-assist, led-display met digitale radio, autogegevens, media en de mogelijkheid tot het downloaden van diverse apps, usb/aux-aansluiting, centrale vergrendeling, Blue & Me spraakbesturing, lederen stuur met stuurbediening en stuurverwarming, stoelverwarming, mistlampen, ESP, isofix, parkeersensoren, cruise control, spiegels in de lakkleur, climate control en 18 inch aluminium velgen.

De auto rijdt, remt en schakelt goed en staat op 4 goede banden. Al het nodige onderhoud van de auto is dan ook uitgevoerd. De onderhoudshistorie en kilometers zijn aantoonbaar d.m.v. onderhoudsboekje.

De 500X wordt showroomstaat gepoetst en met een afleverbeurt geleverd. Optioneel kan  een garantieverzekering afgesloten worden.

Inruil van uw Fiat 500 is altijd mogelijk, voor de inruil van andere voertuigen kunt u contact met ons opnemen.

Neem gerust voor meer informatie en vragen, contact met ons op via het telefoonnummer 06-55754426, Facebook, Instagram of via het emailadres ruudcamps@salesucces.com.

Tot snel in onze showroom!