Verkoop

Sinds 2017 zijn wij actief in de verkoop van auto's. Naast dat we gespecialiseerd zijn in het aanbieden van Fiat 500 modellen, bieden we ook andere auto's aan. Klik links in het menu op Aanbod om ons actuele aanbod te bekijken. Hiernaast bent u altijd welkom om ons huidige aanbod in onze showroom te komen bekijken.


Automakelaardij

Naast de verkoop van onze eigen voorraad aan auto's, bieden wij ook de service aan om voor u als tussenpersoon te fungeren. Dit wil zeggen dat we de volgende twee diensten voor u kunnen verlenen:

 

- U bent in het bezit van een auto die u wilt verkopen, maar wenst dit niet via de particuliere weg te doen. In dit geval bieden wij de mogelijkheid deze auto in onze showroom te koop aan te bieden en vervolgens ook de verkoop geheel voor u af te handelen, zo kunnen wij ook de nieuwe eigenaar garantie geven op zijn aankoop en ook inruilen wat de verkoop van Uw auto zal bespoedigen.

 

- U bent specifiek opzoek naar een auto die u wenst aan te kopen. In dit geval geeft u ons de gewenste zoekopdracht en voeren wij deze voor u uit, waarna we, in uw overeenstemming, de auto aan u zullen leveren.

 

Via onderstaande link kunt u een formulier invullen om een auto te koop aan te bieden of om een zoekopdracht bij ons in te dienen:

 


Import

Indien u een auto vanuit het buitenland heeft aangekocht, bieden wij de service aan het volledige proces van a tot z voor u te regelen. Dat wil zeggen, alle stappen voor u te verrichten die nodig zijn om een auto vanuit het buitenland in te voeren en op naam te zetten.

Neem contact op per e-mail om bovenstaande service aan te vragen of bel 0655754426.